Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
© 2013 - 2024, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.com - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
10 måter å tjene penger på nettet
Her har vi listet opp topp 10-måter om hvordan du kan tjene penger på nettet med integritet.

1. Undervisning og opplæring
Dette er kanskje den mest populære måten å tjene penger på nettet, og noe som nesten alle store universiteter tilbyr (å tilby nettundervisning) I dag er det enklere enn noensinne tidligere for bedrifter og gründere å lansere online-skoler.


10 måter å tjene penger på nettet
2. Tilby en tjeneste
Det å tilby en tjeneste på nettet kan være den enkleste måten å starte på, ettersom det ikke trenger noen investering for å få dette i gang. Det finnes mange forskjellige måter å tilby en tjeneste på. Det handler bare om å finne ut hvor talentet ditt ligger og hvilken løsning du kan tilby andre mennesker og bedrifter.

3. Produsere og selge produkter
Hvis du har kompetanse innen et gitt felt, kan du pakke det inn i en e-bok, et kurs, programvare, lydprogram, DVD, osv. og selge det på nettet. Den beste måten å få ryktene i gang og selge produktene dine på  er ved å arrangere webinarer.

Produsere og selge produkter
4. Tjen penger på sosiale medier
Det er også mulig å tjene penger via en rekke sosiale medier. Benytt deg av noen av de mest etablerte nettsidene slik som Facebook og Instagram.

5. Pengespill på internett
Har du litt flaks, finnes det gode muligheter for å vinne gode penger på f.eks. casinospill eller andre nettbaserte pengespill. Tidenes største utbetalte gevinst noensinne ble vunnet av en norsk spiller og var på nesten 100 millioner kroner!

Tjen penger på sosiale medier
6. Lage en nettside og selge annonser
Derek Halpern er legenden bak Social Triggers og startet en kjendissladder-nettside for noen år siden. Han fikk så mange besøkende hver måned at han begynte å selge reklame på nettsiden sin. Et annet eksempel er Tina Su fra ThinkSimpleNow.com som gjør en fantastisk jobb med dette, mens hun samtidig deler inspirerende personlig kreativt innhold.

7. Selge sponsoravtaler for merkevare-innhold
John Lee Dumas, genererer over $ 50 000 hver måned på salg av sponsing. Dette kan gjøres via podcast, utvikle en nisje-nettside eller til og med et video-show. Bruk merkevare-innhold rundt noe du brenner for og finn sponsorer som publikum vil bli tiltrukket av.

8. Begivenheter
Det å skape og promotere ulike begivenheter, enten online eller offline, kan vise seg å bli svært lønnsomt. Noen mennesker gjør dette både på nettet i tillegg til fysiske arrangementer med tusenvis av deltakere. Noen av disse menneskene startet kun med en enkel blogg for noen år tilbake.

Lage en nettside og selge annonser
9. Tjen penger på nettpoker
Mange nordmenn tjener faktisk store penger på å spille poker på nettet. Selv om poker er et bordspill hvor tilfeldigheter har en sentral rolle, er likevel de fleste pokerspillere enige om at poker er et spill som krever visse ferdigheter. De aller fleste taper imidlertidig mer penger på å spille poker enn de vinner, så selv om man kanskje er en relativt god pokerspiller, er det lurt å ikke forvente seg for mye avkastning fra denne metoden. 

10. Starte en nettbutikk
Markedet for netthandel er i dag enormt stort. Hvis du er av gründer-typen, er det slett ikke så vanskelig å begynne å tjene litt på din egen nettbutikk. Dessuten er risikoen ved denne ideen vesentlig lavere enn hvis du har planer om å starte en fysisk butikk.

Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com
Vinn den nye iPhone 15
Konkurranse
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker