Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
© 2013 - 2024, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.com - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Strømsparing som miljøtiltak – gi en julegave til planeten
Det er mange nordmenn som ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn, men det kan være vanskelig å vite hvilke tiltak som egentlig monner.

Samtidig vil de aller fleste ikke kompromisse med levestandard og komfort. Det finnes heldigvis noen valg som er både enkle, rimelige og positive for miljøet. Bytte til led belysning og annen strømsparing er uten tvil et slikt tiltak.

LED-belysning er like bra eller bedre – bare rimeligere og mer strømgjerrig
Når du kjøper forskjellige lyskilder med LED, som LED lysrør eller LED paneler, får du faktisk både i pose og sekk.

Når du tar en titt på den LED belysning som finnes på markedet, vil du raskt legge merke til at LED i dag oppfyller alle krav når det gjelder lysstyrke og fargetemperatur, samtidig som strømforbruket er mye lavere.

Det betyr også at strømkostnaden over tid vil være lavere for en lyskilde med LED-teknologi. Derfor finnes det egentlig ingen nedsider ved å installere LED, eller skifte ut gamle glødepærer eller halogen med LED.

Tidligere var det noen som hevdet at varmen fra glødepærer uansett kom til nytte som varme boligen, men det er ingen som vil hevde at glødepærer er en effektiv oppvarmingsform. Store deler av året er denne varmen også helt bortkastet.

Derfor er strømsparing et så effektivt miljøtiltak
Det er helt sikkert noen som lurer på hvorfor det er et så effektivt miljøtiltak å spare strøm, i og med at en svært stor andel av strømforbruket i Norge dekkes av fornybare kilder som vannkraft.

Da er det viktig å huske på at Norge er en del av et integrert strømmarked, som knytter sammen ikke bare Norge og Sverige, men Norge med hele Europa.

Det betyr at en kWh som spares i Norge kan selges til utlandet, og både erstatte strøm fra for eksempel kullkraftverk, og dessuten skape inntekter til Norge.
Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Vinn den nye iPhone 15
Konkurranse
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker