Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
© 2013 - 2024, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.com - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Pass på rettighetene dine når du handler på nett
Det er morsomt og enkelt å handle teknologi og duppeditter på nett, og utvalget er gigantisk sammenlignet med de gammeldagse fysiske butikkene.

Derfor er det ikke rart at nordmenn i alt større grad bruker både PC og mobiltelefon til netthandel, klikk her for et lite innblikk i hva som er mulig å gjøre med moderne smarttelefoner og spennende teknologi.

Med tanke på hvor dominerende netthandel er på vei å bli, er det også viktig å huske på rettighetene sine i forbindelse med netthandel.

Du har vanlig reklamasjonsrett og angrerett når du handler på nett
Når du handler elektronikk og andre produkter på nett, gjelder den samme reklamasjonsretten som i en fysisk butikk. Dessuten er angreretten mer omfattende når du kjøper en vare eller tjeneste utenfor et fast utsalgssted.

Legg merke til at det finnes noen begrensninger i angreretten, det gjelder hovedsakelig tjenester, reiser og produkter som tas i bruk direkte – som nedlastbart innhold.

Reklamasjonsretten gjelder i enten to eller fem år, uansett om du handler i en fysisk butikk eller på nett. Hvor lang denne klagefristen er avhenger av den forventede normale levetiden til produktet. Det betyr at det for eksempel er fem års reklamasjonsrett på en vaskemaskin, men bare to år på leker.

Husk at du kan klage til kredittkortselskapet
Bruk av kredittkort kan være gunstig – hvis du alltid betaler regningen til forfall og unngår rentekostnader. I forbindelse med netthandel er det særlig muligheten til å reklamere på en vare eller tjeneste til kredittkortselskapet som er svært gunstig.

Lovgivningen legger til rette for at banken, som er kredittgiver, er like ansvarlig for feil og mangler som selgeren. Det forutsetter at selger er næringsdrivende, og at du prøver å løse saken sammen med selgeren før du eventuelt reklamerer til kortselskapet. Likevel er dette en svært praktisk ekstra trygghet i forbindelse med netthandel.

kjøpe Instagram likes
Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Vinn den nye iPhone 15
Konkurranse
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker