MPX.no
MPX.no fører et bredt utvalg av merkevareprodukter innen data, forbrukerelektronikk og hjem-/fritidsprodukter til privatpersoner.

>> Besøk nettbutikken til Mpx.no!
MPX
Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
Omtale av MPX
Siden 2002 har MPX.no vært en av de største aktørene innenfor netthandel når det kommer til dataprodukter og lignende. Her har nordmenn i snart femten år kunne handlet datamaskiner, nettbrett, datautstyr og tilsvarende til rimelige priser.

Nettbutikken eies av Komplett.no, landets største aktør innenfor netthandel, og er selv den nest største butikken, samtidig som den er en konkurrent til sin egen eier som selger mye av de samme produktene.

MPX.no er dog kjent for å ha lavere priser på mange av sine produkter, og et utvalg mer rettet mot forbrukerelektronikken. De selger det meste av nyere modeller innenfor de ulike kategoriene, enten du er på utkikk etter ny flatskjerm, bærbar pc, mobiltelefon eller kamera.

Flere av kundene som handler hos MPX.no skryter også av at det her går mye raskere enn hos konkurrentene. Fraktprisen er også rimelig, mens kundeservicen kanskje er en av de bedre innenfor norsk netthandel.

I nyere tid har MPX.no også begynt å utvide sortimentet sitt. Nå selger nettbutikken også hvitevarer, inkludert komfyrer, vinskap, oppvaskmaskiner med mer. Du finner også andre gjenstander til hjemmet, som støvsugere, verktøy og kjøkkenapparater, så trenden vil nok fortsette her med at sortimentene til Komplett.no og MPX.no stadig blir likere.

Hvis du finner et produkt du liker hos MPX.no anbefaler vi at du også sjekker det hos søstersiden Komplett.no, ettersom tilbudene ikke alltid er samkjørte.

MPX bytter navn
18. oktober 2017 bytter MPX navn til Komplett Bedrift. Vårt mål er det samme som før; å gi bedrifter bedre flyt i deres IT-hverdag.

www.komplettbedrift.no
© 2013 - 2024, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.com - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com - MPX
Vinn den nye iPhone 15
Konkurranse
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker