Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
© 2013 - 2024, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.com - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Lån på dagen
Alle vil nok på et eller annet tidspunkt oppleve at en uventet kostnad plutselig dukker opp. Kanskje ryker girkassen på bilen, kjøleskapet streiker eller du er uheldig og får restskatt. Om du trenger penger til en reparasjon eller noe annet som bør fikses raskt, kan det å skaffe seg et lån på dagen være et godt alternativ å se nærmere på.

For andre som gjerne bare ønsker seg litt ekstra å rutte med på en ferietur, kan også en slik lånetype være aktuelt å benytte seg av. Men hva egentlig et lån på dagen er, og hva du bør tenke på dersom du ønsker pengene på kontoen din så raskt som mulig, skal vi se nærmere på i denne artikkelen.

Vanlige lån uten sikkerhet
Et såkalt forbrukslån på dagen er tradisjonelt sett ikke noe annet enn et vanlig forbrukslån, eller lån uten sikkerhet. Altså en lånesum hvor du ikke trenger å stille noen garantier eller pant for pengene, og du kan bruke de akkurat slik du selv ønsker.

Ofte vil låneaktører betegne et forbrukslån som et "lån på dagen", dersom behandlingstiden er kort.

Se etter elektronisk behandling
Siden et lån på dagen egentlig bare er et annet navn på forbrukslån, finnes det massevis av ulike aktører du kan velge mellom. Og for å få pengene dine utbetalt så raskt som mulig er det enkelte ting du bør sjekke før du sender inn en lånesøknad.

Flere selskaper har nå systemer som tar en automatisk sjekk av søknaden din, og enten godkjenner eller avslår den nesten umiddelbart. Slike automatiske låneprosesser er ofte beregnet for mindre lån, men at du slipper å vente på at en kundebehandler skal gjennomgå søknaden din manuelt, gjør at du spare litt ekstra tid.

Videre for å få pengene dine utbetalt så raskt som mulig, er du sjekker om utlåneren tilbyr signering elektronisk. Det gjøres i dag vanligvis gjennom BankID, hvor du kan signere alle lånepapirer på nett. Da slipper du å vente på tradisjonell postgang som igjen kan forlenge tiden det tar å få lånet ditt utbetalt.

Husk også at det å sende inn en lånesøknad er helt uforpliktende, så du kan fint sende inn flere søknader til flere ulike låneaktører, og velge helt på egenhånd hvilke tilbud du ønsker å benytte deg av.

Så lenge du ser de har kort behandlingstid, og du kan signere alle papirene via BankID, vil du som regel kunne få pengene dine utbetalt i løpet av en eller to virkedager. Perfekt for situasjonene hvor du trenger penger raskt.

Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Lån på dagen
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Vinn den nye iPhone 15
Konkurranse
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker