Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
© 2013 - 2024, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Nettbutikkguide.com - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Handle på nett eller i butikk?
Netthandel har blitt alt mer selvfølgelig for mange nordmenn, og i dag er det mange bransjer der de fysiske butikkene virkelig kjenner på konkurransen fra nettbutikker.

Det er helt enkelt vanskelig å matche enkelheten og de gunstige prisene på nett, samtidig som fysiske butikker selvfølgelig også har sine fortrinn.

Lokalt næringsliv eller handel på nett
Uansett hvor i landet man bor så blir lokalt næringsliv et tema i forhold til netthandel. I for eksempel Mo i Rana finnes det flere store kjøpesenter, Amfi Mo i Rana, Byporten og Mosenteret, men er det virkelig slik at det er mye bedre å handle der sammenlignet med på nett?

Mange små lokale butikker er uten tvil mer arbeidsintensive, men er det virkelig et argument for å kjøpe varer der?

I stort er det viktig å huske på at netthandel også uten tvil skaper en rekke nye arbeidsplasser. Det gjelder spesielt hvis man handler fra norske nettbutikker, med salg, administrasjon og logistikk i Norge.

Det er kanskje ikke like enkelt å se den lokale tilknytningen, med tanke på at det ikke finnes en liten nettbutikk for hver enkelt varegruppe i hver enkelt by.

Samtidig kan en nettbutikk eller forex trading skape en mengde nye arbeidsplasser et sted i landet, noe som får ringvirkninger i hele lokalsamfunn. Dessuten er det viktig å huske på arbeidsplasser i logistikk og distribusjon.

Selv om det finnes bokstavelig talt høytflyvende drømmer om distribusjon med droner, roboter og selvkjørende biler, så er levering av pakker en svært manuell oppgave per i dag.

Oppsummert er det egentlig unødvendig å ha dårlig samvittighet for å handle på nett. Grensen går ved å direkte utnytte lokale butikker – som å prøve sko i en butikk og så kjøpe de på nett.

Det er også innenfor varegruppene der personlig service er svært viktig som man bør passe på den lokale butikken, slik at tilbudet er der i morgen også.
Handle på nett eller i butikk?
Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Vinn den nye iPhone 15
Konkurranse
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker