Nettbutikk guide
Nettbutikk Guide
© 2013 - 2023, NettbutikkGuide.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS - Om oss - Kontakt oss - Sidekart
Fakta om snus
Snus har en lang historie som strekker seg tilbake til 1700-tallet, men det var ikke før på 1800-tallet at svensk snus virkelig fikk sitt gjennomslag. Snus var billig å produsere, og etterspørselen ble raskt stor. Allerede i 1866 hadde Johan A Boman en snusoppskrift, som viste seg å være starten på General snus.

Den besto av en blanding av den fineste tobakk, og en dråpe bergamott olje. Dette var over 150 år siden, og i dag er General en av Sveriges mest populære snusmerker, og selger over 90 millioner snusbokser i løpet av året, og over hele verden. Snusen er fortsatt laget i henhold til Johan A Bomans oppskrift.

Firmaet har gjennom årene utvidet sortimentet, med flere smaker og varianter. Smaken er kjent for å være rik og litt krydret, med hint av sitrus fra bergamott frukt. I tillegg til den klassiske smaken, finnes det Generalsnus med smak av whisky og lakris. Snus kommer i mange utførelser som porsjonssnus, løs, hvit og mini.

General sin snus er nå en klassiker, og først og fremst i Sverige og Norge, der merkevaren fortsetter å vokse i popularitet over hele verden.

Nettbutikk konkurranser
Gratis vareprøver
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikk guide
Nettbutikkguide
Nettbutikkguide.com
Vinn hotellferie
Konkurranse
VELG NETTBUTIKK KATEGORI
Leker, babyutstyr
Briller, linser
Gulv, verktøy
Bokhandel
PC, laptop
Mobil, hvitevarer
Kamera, blekk
Gaver, tips, tilbud
Interiørartikler
Sminke, parfymer
Dameklær, herreklær
Damesko, herresko
Ringer, klokker